Zeker in LED verlichting!

U wilt er natuurlijk Zeker van zijn dat u niet onnodig veel energiekosten heeft en kunt bijdragen aan vermindering van milieuvervuiling.

Het toepassen van LED verlichting is hiervoor één van de oplossingen!

LED verlichting als alternatief voor conventionele verlichting levert over het algemeen een forse energiebesparing op, daarnaast is de levensduur van LED verlichting vele malen langer. Door het lagere energieverbruik is de uitstoot van CO2 ook aanzienlijk minder.

Ondanks de inmiddels al vergevorderde techniek in LED verlichting, en de talloze LED uitvoeringen als vervangers voor de conventionele lichtbronnen, is LED niet altijd in elke situatie een goed alternatief als vervangende verlichting.

Om exact te kunnen bepalen of een verlichtingssituatie geschikt is om, gedeeltelijke- of volledig, over te stappen naar LED verlichting en wat het besparingsvoordeel zal zijn is vaak afhankelijk van verschillende factoren. Dus meestal vergt een verlichtingsadvies, in combinatie met een (voordeel)kostenberekening, maatwerk. 

Wij zijn er op ingericht om u voor LED verlichting, met een volledig pakket van advies tot leveren en installeren, van dienst te zijn.